Sobre mi

Ernest autor webAquest és l’Ernest Llompart. Descriure’l no és fàcil i més si es descriu un mateix. L’Ernest Llompart és un ésser indeterminat que mai ha tingut clar què vol ser de gran, i és per això que ha anat fent coses diferents però sempre al voltant de la tecnologia.

Fent el Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes de telecomunicacions i informàtica descobreix que el vídeo i la fotografia també l’apassionen. Desprès d’un temps, s’enrola en un altre cicle de grau superior, aquest cop el de Realització d’audiovisuals i espectacles i acaba d’explotar la seva vena més creativa. Ja al cap de quatre anys de donar voltes per Cicles decideix que és l’hora de llançar-se a la piscina i anar (ho posa en cursiva, perquè és a distància) a la universitat. Al 2012 es matricula al Grau de Multimèdia, on veu que pot intentar acabar d’unir tot allò que li agrada i reforçar els seus anteriors estudis.

A part de divagar per diferents estudis, aprendre i adquirir nous coneixements, aquest individu també ha estat nen i monitor d’esplai durant molts anys. Aquest fet li ha aportat uns valors que ha acabat adquirint i que destaquen en la seva manera de ser i fer, on es deixa entreveure que és algú que valora la solidaritat, és organitzat i té paciència en tot allò que fa. El ser monitor voluntari d’un esplai de lleure no deixa indiferent a ningú, i menys a ell, ja que desprès d’aquella experiència es pot dir que és una persona molt més empàtica amb els altres, molt metòdic en els plantejaments i projectes que inicia i ordenat. Malgrat tot, la seva tossudesa continua sent-hi present a l’hora de fer una feina tal i com se l’havia plantejada inicialment, sempre deixant un punt d’improvisació que aporta aquella cosa màgica que sempre falta.

L’Ernest Llompart va iniciar-se com un ésser indeterminat però, amb el pas del temps, els coneixements i l’experiència adquirida s’ha anat concretant fins al punt d’esdevenir un ésser determinat disposat a donar un cop de mà a qui faci falta.